Alla inlägg under mars 2010

Av Helena - 16 mars 2010 11:46

*Spoiler alert - greek*

Ta inte bort Cathrine från Greek! Hon är så jävla skön! Helt egen. Jag tycker hon kan få vara med lite mer. Men hon är som inte viktig för storyn längre så hon lär ju ryka. Hoppas jag inte spoila för nån nu. Tror jag sätter in en varning före texten...


*spoiler alert over*


Jag har ett dilemma. Jag kan inte skriva så mycket om det men det är jobbigt. Vette tusan hur jag ska lösa det här. Kan det inte bara finnas nån därute med ett svartjobb åt mig? Det skulle underlätta så mycket! Nån som behöver lite arbetskraft under bordet? Kom igen! Jag ska inte berätta för nån! Lovar!


Idag, liksom igår, är jag lat. Jag behöver göra nåt. Träffa nån. Kan ingen ringa och vilja umgås idag?


Igår spelade vi Master of movies igen, för tredje gången, och Björn vann igen, för tredje gången. Jag fastnar ju alltid på regissör... jag gissar stephen spielberg på alla, å jag måste ha tur får att pricka rätt :P Eller ja, är det Tim Burton så vet jag mest troligt det, men i övrigt är det bra tomt. Börjar dock lära mig några namn, dock inte vars dom hör... 

Hur som helst så är citaten roligast!


"Worse than the total agony of being in love?"

?

Av Helena - 15 mars 2010 15:37

Hur ska jag nånsin ha råd med en hund? Vad har jag som jag kan sälja? Inte mycket. Eller ja, jag har ju saker som man kan sälja men då är frågan om jag vill det.. som bilen och ljudsystemet till exempel. Visst kan man ju sälja bilen och köpa en billigare och använda sig av mellanskillnaden. Men han är ju som bra min Egon. Han har tjänat mig väl. Inte tusan kan man ju sälja han... 

Jag har en el-orgel i Brännberg som jag ska sälja, men man får ju inte så många tusenlappar för en sån. Det kan ju dock vara en början kanske. Jag VILL ha en hund!! Ska det vara så svårt?!



Det var en lång helg. Skönt. Den kändes som flera dagar lång. Vi hann med att spela spel och dricka folköl på fredan, se melodifestivalfinalen och dricka baileys och äta kladdkaka på lördan och ha snöbrottning och spela spel och dricka mer folköl på söndan =)

Förresten så fattar jag inte hur Pernilla Wahlgren kunde komma sist! Vad är det för fel på svenskarna?! Varför skicka den där tråkiga flicksprätten till eurovision? Oförståeligt!


Snöbrottningen var mycket intressant. Jag låg ner mer än var jag stod upp, och för Björn var det tvärtom. Jag fick ner han EN gång, och en gång föll vi båda två. Annars var jag konstant i snön. :P Men det vart många skratt och jag vart helt färdig! Det var soligt och skönt på alder. Vi hade med oss varm choklad i termos och allt! =)

    


Hoppas det händer nå kul den här veckan. Jag vill ha sysselsättning. Gärna nåt jag får betalt för. Nån som behöver svartjobbare? Jag kan städa, diska, måla, tvätta, laga mat, bygga ihop ikeamöbler (om beskrivning finns), läsa sagor om du har svårt att sova, svara i telefon och massera fötter bland annat. Jag har B-körkort och bil. Nån hund som behöver vakt kanske? Eller ett barn? Fast hunden är nog säkrare i mina händer...




Okej, dagens citat, vilken film:

-"People can't eat without forks."

-"And they can't drink without fish."

?

Av Helena - 13 mars 2010 12:33

Herregud, det var det dummaste jag hört. Men med falskhet kommer man långt. Å med asskissing oxå har det visat sig.. Nåväl, det rör inte mig egentligen. 


Blev å spela Master of movies igår å Björn vann, inte helt oväntat. Fast det var himla jämnt ändå. Å kul framför allt =)

Det har trots allt varit en bra vecka. Även om jag har varit fast i mycket tankar. Men det kommer sluta lyckligt. Kvällen är riggad och imorrn blir det chill tror jag. Bara chilla med kärleken. Kanske en bastu?


Idag är han och jobbar och jag passa på att se en riktigt chickflick, Beaches, med Bette Midler. Den har många gånger blivit klassad som den ultimata chickflicken och jag har faktiskt inte sett den tidigare. Så nu tänkte jag att nu jävlar! Ja, det är en chickflick. Inget snack om det. Å den var bra. Jag gillade den verkligen. Den är vähäldigt 80-tal. =)

Så det fick bli dagens filmtips.

Jag tycker om att se filmer som man bör ha sett. Det finns rätt många sånna. Tyvärr är inte alla bra. Men man ska liksom ha sett dom.

Beaches - check


Idag blir det souvas till mat! Mums! Kan han inte sluta jobba å komma hem så vi får äta souvas! SOUVAS!! Ska bli galet gott!


okej, vilken film och vem sa:

"Goodnight, you princess of maine. You kings of New England"

?  

Av Helena - 11 mars 2010 12:17

Nu bär det alldeles strax av till sjukan för röntgen. Å det kommer vara en bit av en kaka. Röntgen är ingen svårighet. Men det tar tid. Å det värsta är som vanligt att fasta. Jag är huuungrig! Men det blir inge mat förrän jag är hemma igen... typ kl 4. Eller nåt.


Sen blir det i alla fall en promenad. Men först måste jag få i mig nån näring. 

Det snöar idag. Det är lite jobbigt tycker jag. Kan det inte bara få vara varmt. Varmt och skönt och inte snöa. 


Okej, det här är bland det tråkigaste inlägget jag skrivit. Men nu måste jag fara.


Förlåt. 

Av Helena - 9 mars 2010 14:06

Är inte det en konstig slogan för ett internetcasino? Och det grundar dom på att du får 200kr att spela för... Det är ju fortfarande inte gratis att spela. Du måste ju spendera av dom 200kr du fått. Det är bara helt baklänges. Eller är det bara jag som tycker det?

När vi ändå är inne på reklam så måste jag bara gnälla på Wasa sandwich reklamen. "Tänk dig att du har bråttom och är sugen på nåt gott, som en knäckebrödsmacka med nåt gott på. Men sånna tar ju lite tid att göra..." Är dom seriös? Ska det ta längre tid att bre färskost på ett hårdbröd än vad det tar att stå i kö på pressbyrån för att köpa en? Knappast! Det är så galet löjligt! Jag trodde den var ironisk när jag såg den. Men den var ju inte det! Otroligt!


Okej, nu har jag nämnt två grejer som stör mig, då ska jag avsluta med nåt jag älskar... teflon! Teflon måste ju vara den bästa uppfinningen någonsin! Jag kan kladda och bränna hur mycket jag vill i min stora fina teflonugnsform och det går bort i stort sett bara genom att skölja den! =) Älska teflon!


Nåt annat jag älskar är vita bumlingar (godisarna alltså). Jag kom på att när jag fyllde i den där infon om mig så skrev jag bara choklad på favoritgodis. Jag glömde helt bort mina kära vita bumlingar.

       

Men det är bara för att dom är rätt svåra att hitta. Här i stan är det endast godisarenan som har dom. Det är dock anledning nog för mig att åka dit när jag är godissugen. =) Dom är kung! Det lustiga är bara att jag aldrig hittat nån som håller med...

Fast kritor är inte så dumma heller!


Nåväl, förutom reklamkritik och teflon- och godishyllning så har jag kanske inte så mycket annat att säga. 

Tror jag ska slå mig ner med en kopp te och se Modern Family. Otroligt kul komediserie! =) Å idag har det kommit nya avsnitt av typ allt. Hoppas jag! =) Se det kan nog bli lite How I met you mother, The Big Bang theory och Greek oxå. Å jag har gjort mitt för idag. Så nu blir det att slappa. Ska även boka bastun till ikväll. Ska bli skööönt! Det är typ bara vi som använder den där bastun. Men det är inte mig emot!


Två vita bumlingar senare...

Då var det klart för viewing. Te och filt framtagen. Dator startad och VLC igång. Nu blir det chill.   


Föresten, det är vår.  


Av Helena - 5 mars 2010 11:23

Ännu en dag med vackert väder. Vad ska man hitta på idag. Lite träning ska det allt få bli. Varför låta bli när viljan finns?

Ikväll blir det i alla fall boddan med syrran. Kolla på Dempa och hans gäng. =) Men nå vilt blir det ju inte. Har ju inga pengar alls...


Ja då löste jag just det. Det blir en tripp till lule å hälsa på Jessica. =) Då ska jag passa på att skaffa mig en ny frisyr oxå!

Så med andra ord kanske träningen inte hinns men det kommer bli en promenad med hundarna så det räknas ju oxå.


Förrsten så tänkte jag få skryta lite. Jag har gjort mensas provtest på deras hemsida, och den sa att jag hade 122 i IQ. Andra gången fick jag 126 eller mer, å jag gjorde det två gånger bara för att jag inte tänkte på tiden första gången, men några svar får man ju inte. Tänk om man kunde klara det riktiga provet. Lite coolt hade det ju varit. Men samtidigt fruktansvärt onödigt. Men fan, det är ju alltid kul att skryta ;)


Mina tankar kommer att finnas hos Agnes och hennes familj idag. Hoppas det går bra. Jag skickar glädje och hopp! <3<3



Av Helena - 4 mars 2010 12:19

Ja den var fantastisk! Hur bra som helst! Den levde upp till mina förväntningar absolut! =) En film som ALLA borde se! Även om alla inte var lika entusiastiska som mig när vi kom ut från bion. Den ska köpas! In i samlingen med den! =)


Vilket fantastiskt väder vi har idag. Här ska det ut och promeneras. Sen ska jag höra med syrran om vi ska promenera när hon kommer hem oxå. Och däremellan har jag tänkte klämma in lite pilates. Ja jag vet, jag är duktig, men det är så typiskt mig att bli inspirerad och vara alldeles för duktig några dagar å sen slö några veckor. Jag hittar sällan balansen... Men medans motivation och vilja finns så tänker jag uttnyttja det.


Så med andra ord så tänker jag inte sitta här. Det verkar ju inte blåsa så hemskt idag heller. =)

Tjingeling!

Av Helena - 3 mars 2010 11:13

Äntligen äntliGEN ÄNTLIGEN! Ikväll är det dags för premiären av Alice! WOhoo!! Och jag kommer vara i pite! Å se den på 3D! =)=) Som jag har längtat efter den här dan! Jag har längtat i typ 3 år! Om inte mer!

Min originalplan var att åka till london å se den med Annette. Nu tillåter inte min ekonomi det (den tillåter inte mycket alls) så det blir pite med några kära vänner här hemifrån! Det kommer bli awsome! Men jag kommer saknar dig Annette! =( Men jag kommer definitivt tänka på dig!! =) Ser du den oxå idag?


Den kommer vara kung! Hur mycket jag än byggt upp den i mitt huvud! Den kommer leva upp till det!! ALICE!!


För er som inte vet det så är Alice i underlandet min favoritfilm ever i min disneysamling! Jag är en sucker för fantasivärldar. Och Tim Burton är min absolut favoritregissör ever! Så när nyheten kom att Tim Burton skulle göra Alice var jag i extas! Och dessutom med en av mina absoluta favoritskådispelare Johnny Depp, och skådespelerska Helena Bonham Carter i rollerna! Woohoo igen! Och som jag har fått vänta på denna film! Nu är den äntligen här och ikväll ska den ses!! Den ska ses så jävla rejält! Jag kommer njuta och fnittra som ett barn på julafton! Det här är årets belöning! Jag vet inte för vad, men det känns som jag blir belönad för nåt! =)


Det enda som är negativt med Alice ikväll är att jag/vi missar säsongsstarten av Greys anatomy. Men det kan jag leva med. Jag råkar ju äga en inspelningsbar DVD, så det går ju att lösa! =)


Vad ska man säga, idag är en bra dag! =)



I helgen hade vi våran flyttmiddag som det var tänkt. Det var mycket trevligt! Vi serverade Tom Kah-soppa med vitlöksbröd som gick hem hos alla! =) Det är sjukt gott måste jag säga. Man har så mycket grejer i så det är nästan en gryta men man ska inte ha nåt tillbehör (ris, potatis, pasta) så alltså blir det en soppa. Sen löste jag det med efterrätten! Jag blev så lycklig!! Jag hade sökt igenom hela Boden och hela storheden i lule efter min ingrediens, för att slutligen hitta den på Kvantum i lule!

Vad jag planerade var alltså Root Beer Floats.   

Å jag ska väl vara ärlig och säga att det inte var världens wow-upplevelse, men det var inte så dumt heller. För er som inte vet så är Root Beer inte öl, det är läsk. Och det smakar Jenka. Ni vet tuggummit Jenka? Det smakar exakt som det. Så lite läskigt var det att dricka tuggummi men tillsammans med glassen var det riktigt gott! Det här går ju att göra med vilken läsk som helst egentligen, men då får man kalla det nåt annat. =)


Hur som helst så blev det en lyckad kväll. Vi fick lite tillskott efter middagen, men det vara bara trevligt! Så vi spelade spel och såg melodifestivalen och hade skoj! =)


Nu såg jag nyss att jag hade en inbjudan till Fashion Party på facebook. Å jag känner så där spontant att jag vill gå! Är det nån som vill gå med mig? Modevisning, musik och mingel för 30kr på bodensia, fredag 20-22. Slå mig en pling den som är intresserad! Jag vill! Ganska mycket för att Dennis band Katten och kompet ska spela. =) Youtubeklipp här.


Nu ska jag i alla fall fixa mig nåt å äta. Det blev ett långt inlägg idag. Men det är för att jag känner att idag är en bra dag! Idag ska man le och vara glad! Och om jag ska fortsätta le så måste jag göra något åt min kurrande mage... Annars kan det hände att jag tvärt vänder leendet upp och ner.

Ovido - Quiz & Flashcards