Alla inlägg den 18 mars 2010

Av Helena - 18 mars 2010 15:03

På lördag är det begravning för Robin. Då ska vi dit. Dit å visa vår respekt och sörja. Det är många tankar på sista tiden som har färdats hans väg. Vila i frid min vän. 


Men idag är en dag som så många andra. Ingenting planerat förutom middag, det blir fåraherdens paj. Har aldrig förut gjort det så det blir spännande. Blir att åka till coop och göra nåt litet inköp. Men det gäller att hålla i slantarna nu. En vecka kvar till lön. Det ska nog gå. Min matlista har verkligen hjälpt. Men sen är det länsat i både kyl, frys å skafferi.

Fortfarande ingen som vill ge mig pengar? 


Nu är klockan 3, jag har just sett bröllopsfotografen som var okej, men inte mycket mer än så. Kjell Bergqvist är så ensidig. Jag är inget fan. Hans roll hade varit mycket bättre om dom låtit nån annan spela den. Men filmen hade några bright moments. Jag tvivlar dock att jag kommer se den igen nå snart...


Såg förra veckans avsnitt av Greys igår, ska se gårdagens idag. Ja, vi är lite efter, mongo som vi är :P Men efter det är vi ikapp och kan kanske se det på rätt tid. Jag gillade i alla fall avsnittet vi såg igår. Utan att spoila nånting för dom som inte sett det så kan jag säga att jag hoppas alla beslut som togs står sig. Å då menar jag ALLA beslut. Så där vill jag ha det!


NU! ska jag träna! Jepp jepp! Jag måste köpa mig en våg så jag kan se om det händer nåt oxå =)


Ovido - Quiz & Flashcards