Alla inlägg den 26 mars 2010

Av Helena - 26 mars 2010 11:19

Idag fyller min baby år. Han blir bara 24 pojken, hela två år kvar till han nått vuxen ålder. Men det betyder ju att man fortfarande får fira honom och ha trevligt! =) Äntligen kommer jag få användning för allt fika jag har bakat i veckan! Fast jag var tvungen göra nya dumlekakor, för av nån mystisk anledning så tog dom slut *rycker på axlarna* jag fattar ingenting!

En liten sång till din ära älskling:



Idag ska jag bege mig iväg till stan för att köpa lite tårta och öl och kolla lite priser på opalen till imorrn. För imorrn blir det bodaborg! Oh yeah! Det ska bli galet roligt! Å då ska dom ha med tårta å bjuda på! Dom= Björn och Mats, Mats fyller ju år på söndag, så det är dubbelfirande. =)


Och ja, det blir faktiskt köpestårta ikväll... Jag har nog mycket att göra idag ändå, och en marängtårta kan man inte göra nå speciellt långt i förväg. Det blir en schwarzwald köpes istället. Men vi har en massa fika i alla fall! =)


Jag hoppas Björns present kommer idag. Den skulle ha kommit i onsdags...


Det är ju förresten fortfarande ingen som har svarat på citatet, så jag får väl avslöja det då... det är från Love actually och det är Sam som säger det. 




















Ovido - Quiz & Flashcards