Alla inlägg den 9 mars 2010

Av Helena - 9 mars 2010 14:06

Är inte det en konstig slogan för ett internetcasino? Och det grundar dom på att du får 200kr att spela för... Det är ju fortfarande inte gratis att spela. Du måste ju spendera av dom 200kr du fått. Det är bara helt baklänges. Eller är det bara jag som tycker det?

När vi ändå är inne på reklam så måste jag bara gnälla på Wasa sandwich reklamen. "Tänk dig att du har bråttom och är sugen på nåt gott, som en knäckebrödsmacka med nåt gott på. Men sånna tar ju lite tid att göra..." Är dom seriös? Ska det ta längre tid att bre färskost på ett hårdbröd än vad det tar att stå i kö på pressbyrån för att köpa en? Knappast! Det är så galet löjligt! Jag trodde den var ironisk när jag såg den. Men den var ju inte det! Otroligt!


Okej, nu har jag nämnt två grejer som stör mig, då ska jag avsluta med nåt jag älskar... teflon! Teflon måste ju vara den bästa uppfinningen någonsin! Jag kan kladda och bränna hur mycket jag vill i min stora fina teflonugnsform och det går bort i stort sett bara genom att skölja den! =) Älska teflon!


Nåt annat jag älskar är vita bumlingar (godisarna alltså). Jag kom på att när jag fyllde i den där infon om mig så skrev jag bara choklad på favoritgodis. Jag glömde helt bort mina kära vita bumlingar.

       

Men det är bara för att dom är rätt svåra att hitta. Här i stan är det endast godisarenan som har dom. Det är dock anledning nog för mig att åka dit när jag är godissugen. =) Dom är kung! Det lustiga är bara att jag aldrig hittat nån som håller med...

Fast kritor är inte så dumma heller!


Nåväl, förutom reklamkritik och teflon- och godishyllning så har jag kanske inte så mycket annat att säga. 

Tror jag ska slå mig ner med en kopp te och se Modern Family. Otroligt kul komediserie! =) Å idag har det kommit nya avsnitt av typ allt. Hoppas jag! =) Se det kan nog bli lite How I met you mother, The Big Bang theory och Greek oxå. Å jag har gjort mitt för idag. Så nu blir det att slappa. Ska även boka bastun till ikväll. Ska bli skööönt! Det är typ bara vi som använder den där bastun. Men det är inte mig emot!


Två vita bumlingar senare...

Då var det klart för viewing. Te och filt framtagen. Dator startad och VLC igång. Nu blir det chill.   


Föresten, det är vår.  


Ovido - Quiz & Flashcards