Alla inlägg den 26 februari 2010

Av Helena - 26 februari 2010 11:24

Jag skriver mitt gomorron några timmar senare än många andra. Men då har jag heller ingen anledning att stiga upp tidigt. =) Just nu har jag varit vaken ungefär en halvtimme så ett gomorron passar bra här.

Jag har drömt massa konstigt inatt. Om en kvinna som skrek och kasta grejer på mig, om att jag har hundvakt i ett hus som inte hade hund och om en fest där en av mina vänner blev alldeles för full...

Men nu är allt det över, för jag öppna ögonen. Det är lite trist ändå. Så mycket man inte hinner få svar på. Vem var kvinnan? Varför skrek hon åt mig? Jag vet inte. Men hon var typ 40 å blond...


Idag har jag tänkt städa. Vi ska ju ha middag i helgen. Så då måste det vara fint här. Imorrn blir det tvättning och lite andra förberedelser inför kvällen. Möjligen baka nånting oxå. Jag börjar ju som bli haj på det! =)


Jag saknar min gamla blogg. Den som är död och begraven. Det var otroligt mycket som försvann med den. Massa känslor och minnen. Jag skulle inte varit så kvick. Men det är en jäkla tur att jag har mina vanliga dagböcker! Speciellt med mitt dåliga minne. Ni som känner mig kanske vet att stora delar av mitt minne försvann i och med min sjukhustripp. Vissa grejer är bara bortblåsta. Så jag är oerhört glad att jag har mina dagböcker. Jag har alltid skrivit och gör det fortfarande. Där finns allt. Och jag går ofta tillbaka å läser och minns och känner.

Det kan vara ganska skrattretande att läsa om storhetstiden Tonåren! När man läser det blir man plötsligt glad över att åren går och att man inte längre är den där vilsna flickan som trodde hon visste allt om världen. Så lost!

I alla fall så har jag, i dessa nostalgiska dagar, läst lite i en gammal dagbok och förutom det jag har fått ut av att läsa det jag sökte så hittade jag dikten jag skrev till Agnes när vi var "nykära". =) Det var riktigt kul att läsa den! Minns du?


Nä jag har en del att göra idag så jag ska dra på lite hårdrock och rocka loss med skurmoppen. All dammråttor ska frukta mig! Mohahaha!

Ovido - Quiz & Flashcards