Alla inlägg den 5 februari 2010

Av Helena - 5 februari 2010 15:44

Helena : A name for the most gorgeous person in the whole entire world. Her beauty is undenieable.

urbandictionary.com


Det är inget dåligt namn jag har! =) Bäst definitionen på Björn tyckte jag var: To completly destroy or defeat past the point of ridiculousness. Lite grym karl jag har va?! Hehe!

Idag har jag tränat! Hör och häpna! Jag är helt slut och har svettats som en dåre! Kommer att bränna fint ikväll! ;P Nä, jag hatar verkligen att ha träningsvärk! Det är helt klart bättre än all annan värk (nästan, hehe). Och på ett sätt skulle det kännas meningslöst utan värken. Då märks ju inte träningen av förrän om flera veckor när man blir smalare. Värken gör ju att jag känner mig duktig direkt!


Jag vet inte vad det blir av den här helgen. Jag har inga pengar att satsa på nånting. Hur som helst så kommer jag köpa några nödöl idag. Karln ska ut på äventyr med en massa andra karlar. (kvinnor bannlysta). Så får man väl se om det blir nå. Annars är det ju alltid gott att avnjuta en öl framför tvn, nöd eller inte. =)


Ikväll ska jag hämta syrran i lule, å den här gången ska jag inte glömma henne! *skäms* Som jag ju faktiskt gjort en gång förut. Då fick hon stå i regnet å frysa...


Men nu är det i alla fall en timma kvar till baby slutar jobbet, så nu ska jag hoppa i duschen. Borde egentligen äta nåt oxå, har inte hunnit med det idag =/ 

Ovido - Quiz & Flashcards