Alla inlägg den 18 februari 2010

Av Helena - 18 februari 2010 10:34

Maya tipsade om en låt (raised against - hero of war) i hennes blogg som jag totalt ratade, så jag tänker ge er lite BRA ;) underhållning medans ni läser detta inlägg. (love you Maya;)



Om ni tycker att dom låter väldigt likt Fall out boy så instämmer jag. Men jag älskar ju dom så! =)


I alla fall. Idag ska jag iväg till lule. Ska umgås med min kära Jessica. Vi ska dricka te, surra och röka. Ni vet så där som livet ska vara!

Imorgon måste jag gå till arbetsförmedlingen, skulle egentligen göra det igår, men det kom annat emellan (Vem försöker jag lura, jag ides int).  Så imorrn måste jag dit. Åsså måste jag ringa moster, men det får oxå bli imorrn. Idag ska jag njuta av härligt sällskap bara =)


Jag hade faktiskt tänkt att jag skulle skriva nåt vettigt och kanske lite roligt idag, men jag blev faktiskt lite stressad nu, jag måste hoppa i duschen. Men först slå på lite smörmusik. Är som inne på det just nu. Smör. Det är som roligt, antingen är det metal eller smör. Liten kontrast där. :P

Å idag blir det smör till duschen och metal i bilen =) Älskade dragonforce!


Nåväl, got to go, men ha en bra en! Vi hörs!   




Tillägg 10 min senare:

Happ, det sket sig. Hon har åkt på att jobba. =( Vad tusan ska jag då göra idag? Kanske tar en sväng till af då... Myyyycket tråkigare alternativ!


Ovido - Quiz & Flashcards