Alla inlägg den 12 februari 2010

Av Helena - 12 februari 2010 08:35

Ja herregud, vad gör jag vaken den här tiden kan man undra? Men det är nämligen så att jag har skjutsat min käraste till jobbet. Tempen visade nämligen -28 imorse. Nu har det blivit några grader varmare, bara -26 nu. Men jag tyckte inte han sku behöva gå i alla fall. Så alltså sitter jag här.


Jag har drömt om kannibaler inatt. Det är bara för att vi såg Hannibal Rising igår. Det var ingen läskig dröm. Och egentligen var dom inte kannibaler, för det var hundar dom åt. Men dom var det ändå, på nåt sätt... Å vi sku binda fast dom vid ett kladdigt träd. Å det fanns två kladdiga träd. Å jag rädda två hundar.

...skumt.


Idag kommer det inte bli mycket gjort om det är så här kallt. Jag ska skicka personuppgifter och cv till bemanningsenheten. Ringde dom igår å dom ville att jag skulle fylla i en blankett från hemsidan, den är dock skrivskyddad när jag får hem den. Skumt. Så jag skrev en egen. Men då fick jag tillbaka svar att hon inte kunde öppna mina bifogade filer. Skumt. Så jag får antingen kopiera in dom direkt i mailet eller prova nåt annat program...

I alla fall så lät det typ klart. Hon formulerade sig som att jag sku få börja introduktion direkt. Det är ju jättebra! =) Så kanske man får dra in lite pengar till det här hushållet och inte bara göra som bilden. ;)


  

Ovido - Quiz & Flashcards