Alla inlägg den 2 februari 2011

Av Helena - 2 februari 2011 12:16

Igår var stan jobbig. Folk var liksom i vägen och besvärliga hela tiden. Folk i bilar körde knasigt, folk som gick var långsamma och i kassan på coop var det bara besvärliga pensionärer. Det kan ha varit bara så jag upplevde det i och med att jag var stressad. Men jag såg på kassörskan att det hade varit en besvärlig dag oxå "det ska vara medlemspris på den här 10:- ska det va" "Jag vet att jag har en rabattkupong här nånstans"... En tant försökte gå in längst in på coop, vid självbetjäningen av shopexpress och fattade verkligen inte att det inte gick, "Endast utgång" förklarade kassörskan om och om igen. 

Ja folk var rent av besvärliga och jag kände hur jag blev irriterad. Dessutom så står det två tjommar och säljer nåtutiTelia där inne, gå rakt och titta ner i golvet "ringer du med Telia?"... igga, fortsätt gå bara, jag hör inget, Bingo bingo.


Men till slut fick jag komma hem och testa mina nya hantlar till träningen =) få ut lite frustration och irritation och sen mådde jag betydligt bättre! 


Ida fyller år idag. Grattis Ida! =) Vi ska dit på fika ikväll. Nice nice!


Annars går många tankar till Australien och Maya och Dylan som ska uthärda storm och jäkulskap    läskigt! Hoppas allt går snabbt och smidigt och att ni kommer ur detta helskinnade!   



Ovido - Quiz & Flashcards