Alla inlägg den 17 februari 2011

Av Helena - 17 februari 2011 12:07

Här är det omöjligt för mig att bara sätta in en bild på en person. Det är alldeles för många jag saknar. Många av mina vänner väljer att bo långt ifrån mig. =( Kan det bero på mig? Vad har jag gjort för fel?


Skämt åsido, de här människorna saknar jag ofta:


  

Annette   

Annette var min roommate på västanviks elevhem, fast vi hade skillda rum. ;) Vad jag menar är att vi tillbringade så mycket tid i varandras rum så vi hade lika gärna kunnat dela på ett :P Hon bor i Kungsbacka och jag saknar henne mest hela tiden. Jag hoppas det blir en tripp söderut i sommar! =)


 Maya   

Maya har flyttat hela vägen till Australien =( det är ju inte helt okej måste jag medge. Vi vart polare tack vare hennes ex, marcus, som är en barndomsvän till mig. Sen har vi jobbat ihop på Max oxå. Vi har hunnit med en massa eskapader, bland annat en oförglömlig tripp till Cypern. =)

Saknar henne massor och det kommer dröja innan jag får träffa henne igen =(


 

Emma   

Emma träffade jag i Leksand. Hon gick i min klass på Västanviks folkhögskola och fick snabbt en plats i mitt hjärta. Hon var den jag lutade mig mot när jag gick från sambo till singel. Hon gav mig sovplats i några veckor innan jag flyttade in på elevhemmet.

Hon vart kvar där nere när jag flyttade upp. Vi har telefonkontakt och kan då prata i några timmar, men det kan ta nån månad mellan samtalen.

Jag önskar att hon fanns närmare mig.


 

Nadja   

Nadja kom till Max i Boden för att lära upp sig inför nyöppningen av Max i Haparanda. Planerna ändrades dock för henne men jag fann en vän för livet =) Hon åkte tillbaka till Haparanda, sen flyttade hon till Gällivare och senast till Pajala. Hon har varit lika saknad i alla städerna. En tripp till henne är inplanerad då hon ska ha barn när som helst. =)


Det här är personer jag saknar väldigt mycket! Hade de bott närmare så hade jag kunnat träffa dem oftare och det hade gjort min själ gott! =) 

Ovido - Quiz & Flashcards