Alla inlägg den 21 februari 2011

Av Helena - 21 februari 2011 12:57

Det här är en bild på min farfar. Han lever inte längre. Men så här såg han ut och han var världens bästa farfar!

  


Det har varit en väldigt lugn helg för min del. Mycket film har det blivit. 

Men jag har fått vara arg på Wiksténs. Å det är jag fortfarande. Det är problem med luften i vårt hus. Så ventilen lever om som fan för att dom drar upp styrkan. Vi har två ventiler i vår lägenhet, den ena är i hallen och den andra är i SOVRUMMET! Så när dom drar på farten så låter det som att vi bor precis bredvid en flygplats. Det går verkligen inte att sova! Vi har haft det här problemet förut så när jag kom hem i torsdags och hörde det välbekanta ljudet (dra på din köksfläkt på max så förstår du ungefär vad jag menar) så ringde jag direkt! Fick svaret att dom var och donade uti den och att det skulle bli tyst snart. Det blev det. När jag kom hem på fredan lät det likadant, men blev tyst sen. På lördag vaknar vi av oljudet nån gång före åtta. Jag ringer jouren som så klart inte vet nånting vad det handlar om och inget händer. På kvällen är det tyst igen, men på morgon blir vi väckta och får bädda ner oss i vardagsrummet. Så där lagom lycklig när man tänkt få sova sin enda lediga dag i veckan, Morr! Även i morse samma sak. Jag vaknade strax baki sju och tänkte "Det är fan inte sant" tog telefon direkt och ringde. Då sa han att dom skulle ställa in så den börjar senare, fint sa jag och la på och tog med mig täcket till soffan.

Så här i efterhand så skulle jag ha frågat varför dom måste dra den på fullt ös överhuvudtaget? Det är ju ett jäkla oljud när man är hemma oxå, även om men inte ska sova just då.

Men det här är som sagt ett bekant problem. Nån gamling i huset ringer och klagar på luften (och hon är ju sa klart döv och hör inte det jävla ljudet) så då drar dom på, då ringer nån av oss och säger att det lever om, så drar dom ner. Och så fortsätter det. Å jag vet inte om det bara är vår lägenhet som har ventilen in i sovrummet. Men jag måste ju undra, hur fan står resten ut i så fall? Och jag är bra på att stänga ute ljud när jag ska sova. Men det där är fan hemskt. Speciellt om man vaknar av det på morgon. Då går det inte att somna om..

Nä Wiksténs, det här får ni lösa på nåt bra sätt.

Vi hade ju tänkt slippa flytta nå mer innan det blir hus, men man kan inte bo i en lägenhet där det inte går att sova... =( 

Ovido - Quiz & Flashcards