Alla inlägg den 3 augusti 2010

Av Helena - 3 augusti 2010 10:59

Vi har börjat se om Harry Potter filmerna.  Det är ju nu bara några månader till Deathly Hallows kommer. Första delen i alla fall. Å Man måste ju ha filmerna fräscht i minnet när det är dags. Jag minns faktiskt inte mycket alls av halvblodsprinsen. Måste köpa den. Jag har alla utom den och första :P De vises sten alltså.  

Mycket mycket bra filmer är det! Allihop! Tycker bäst om Order of the phoenix tror jag, eller goblet of fire. Svårt val. 

Om man ska klaga på nåt så måste jag säga att han som spelar Dudley är rätt dålig... men han är ju inte med så mycket. 

Så vi gick från Lego Harry Potter spelet till att se filmerna =) 

Vi har inte spelat ut spelet. Det är superlångt. =) Vi har kommit till tredje filmen, men det får vila lite nu för vi har precis fått hem vårat Nintendo 64 vi köpt på tradera! Så nu ska vi nöta Super mario och Donkey kong! =D


Idag är det tisdag och imorrn ska jag alltså klippa mig. Jag hoppas verkligen att det blir bra. Jag brukar inte vara så brydd innan jag går till frissan men jag känner mig lite orolig denna gång... I värsta fall får jag väl raka bort allt när jag kommer hem ;)


Och jag längtar till helgen och Maya!    Hatar verkligen att hon ska flytta till Australien! Jag hatar till och med att hon bor i ume =( Kan du inte bara stanna? Snäälla!


Vet ni förresten vad jag såg idag?? Man kan köpa Singstar TAKE THAT!    Jag trodde Kent var över gränsen! OMG. 

Ovido - Quiz & Flashcards