Alla inlägg den 30 juli 2010

Av Helena - 30 juli 2010 08:45

Jag vaknade tidigt idag. Blev väckt av att himlen tänkte falla ner, men det vara bara ett ekollon... Nä! Det var ju åskan och blixten och regnet som väckte mig. Väldigt härligt sätt att vakna. Hellre det än väckarklockan! Och jag tycker ju att det är mysigt med åskväder! Här tidigare i sommar när det blixtrade som tusan, satt jag och Björn på balkongen och kollade i över en timme. =) Det är härligt.

Men det är inte direkt något gå-ut väder, så vi får se om det påverkar försäljningen nå. Vi har ändå sålt över förväntan den här veckan =) Starcraft drog sitt strå men även utöver det. Galet galet.


Det var väldigt längesen jag skrev i min riktiga dagbok, jag kanske sku ta med den till jobbet idag, känner som på mig att det kommer bli en lugn morgon... Jag älskar att ha den bara för att det är underbart att gå tillbaka å läsa vad man skrev och hur man kände för några år sen. Och hur det svängde, ojoj, från "Han är så himla gullig" till "han är en idiot" och från "fan va skönt det är att vara singel" till "varför är jag så ensam?". Ja man kan lära sig mycket av sig själv. Om man lyssnar lite extra. Det är i alla fall dags att skriva. Jag tror inte jag har skrivit sen vi öppna butiken =O Å det är ju inte okej!


Nej nu ska jag göra det final touches och sen bege mig mot coop och sedan jobbet. 

Tjingeling

Ovido - Quiz & Flashcards