Alla inlägg den 19 juli 2010

Av Helena - 19 juli 2010 10:19

Nä det bidde inge Sudok... Vi vart lite rädda när vi hörde att så mycket folk skulle dit så vi skippa. Men det kommer nog fler gånger då vi inte bangar =)

Istället drog vi till våran stuga i Holmsvattnet, bara jag och Björn. Men vi var inte ensamma, nej nej, vi fick ett härlig häng med så där en 13452 mygg och ungefär lika många (plus minus 2) knott. Vi gjorde misstaget att gå ur bilen utan långbyxor och det kommer vi nu får ångra i några veckor, DET KLIAR!!


Det blev en fisketur =) Tyvärr fanns det bara en abborre i sjön, den fick Björn. Men vi hittade rätt många mörtar. Sen fick Björn en gädda på kroken, men den släppte. Fast det var ju lika bra det, den var ju så ful.

Mysigt värre blev det i alla fall när vi fått upp eld i kamin och satt och spelade filmspelet med varsin bira i högsta hugg. =)


Japp så vart våran lördag. Och igår vart det xbox. Fördrev några timmar med Lego Harry Potter! Mycket bra spel! Och det är nog rätt långt Agnes, Vi spelade bara igenom första filmen igår och då hade vi inte alls hittat allt man skulle hitta, långt ifrån! Så Det tycker jag att du ska satsa på! Kommer passa dig superbra!  =)


Idag är det i alla fall jag som kör förmiddagspasset, men det betyder att jag slutar klockan två. =)


Fint väder idag.


Ovido - Quiz & Flashcards