Alla inlägg den 13 juli 2010

Av Helena - 13 juli 2010 17:05

Det skulle ju vara fint väder idag. Jag minns bestämt att jag beställde fint väder. Jag har haft ledig förmiddag och solen skulle inte vara i moln. =(


Hungrig som tusan är jag. Men det är inte allt för länge till jag får äta. Eller ja, det är ju säkert en och en halv timme bort. Nu blev jag deprimerad faktiskt. Men gott ska det bli när det väl blir. Jag hade tänkte svulla i mig lite chips och dip ikväll oxå. Mm! Det blir inte jätteofta nu för tiden, när man äter så sen middag, men ibland så måste man bara ha! Dock ätar jag ju mina nya favoriter, ugnsbakade Sourcream sweet chili, så dom är ju liiite nyttigare i alla fall! ;D


Idag på förmiddagen sprang vi i alla fall på Erica som var å shoppade tennisracket =) Så vi tog oss en fika med henne å det var inte så dumt. Å med "vi" menar jag "jag och Björn" då. =)  Imorgon kommer Miss J och hälsar på. Hon har ju fyllt år alldeles nyss, grattis grattis! Så då blir det nå film eller nåt annat skoj. 

På lördag är det möjligt att vi drar iväg till Sudok med Ida och Jonas. Eller ja, dom åker dit på fredag men vi kanske joinar dom på lördag. Men det är inte helt spikat än.

Blir det inte att åka dit så ska vi ta oss en tripp hela vägen till lule på söndan å kolla in Jessicas och Johans nya hus! =) 

Det är sommar! Man ska ut och träffa vänner!


Jag täntke beställa lite film från cdon, bara för att jag vill ha Alice. Men det spårade lite och beställningen kom upp i nästan 1500:- =O så det slutade med att jag raderade allt :P Till och med Alice. Jag är puckad.

What a waste of time.


Men nu ska jag snart ta en aptitretare (En pigall och en red bull) som min kära karl ska leverera till mig. Han är ju som så snäll. Tihi.


Okej, en sista grej bara! Kolla in våran hemsida om ni inte redan varit där! Har ni varit där så kolla igen! Det händer saker hela tiden! =) 

www.gibba.nu


ps. Kolla oss på facebook oxå. ds. 


Ovido - Quiz & Flashcards