Alla inlägg den 25 juli 2010

Av Helena - 25 juli 2010 11:35

Jag vill att min karl ska komma hem nu! =( Han har varit borta ända sen i fredagsmorse (klockan 06.00 så VERKLIGEN morse), åsså kommer han inte hem förrän sent ikväll/natt. Dom söp ju igår och ska köra hem från Norge så nå särskilt tidigt kommer dom ju inte iväg.

Jag vill att han ska vara här nuuuu!!


Annars är det ganska skönt med ledig söndag, även fast jag inte alls haft ro att vara ledig tidigare i veckan. Jag har bara velat vara i butiken hela tiden =) Skönt att tycka om jobbet! Men idag har vi ju inte öppet så då behöver man inte vara där. Blir dock hela dan imorrn och tisdag. Måste ju ladda starcraft! =)

Det regnar idag. Jag vet inte om det är bra eller dåligt egentligen... Det ger mig ju en anledning att sitta hemma framför tvn, men det hindrar mig oxå att gå ut om jag vill det... hm. Kan nog hända att det blir lite film och så idag. 

Jag ska försöka se nåt som inte Björn vill se, men om jag ser nåt romantiskt (vilket brukar vara det han inte vill se) så kommer jag bara sakna han mer =( Men jag löser nog det. Och klarar mig oxå ;)


Nåväl, gomorron, ha en skön regnig dag. I'll do my best!   

Ovido - Quiz & Flashcards