Alla inlägg den 13 januari 2010

Av Helena - 13 januari 2010 20:21

Min tumme sitter alldeles för långt in. Jag BORDE VERKLIGEN fara förbi Agnes med hennes födelsedagspresent. Den är lite småförsenad. Visserligen fick jag den (äntligen) i förra veckan men jag har ändå inte lyckas ge henne den. Dåligt dåligt!

Å hetsa inte upp dig nu gumman om du har hittat hit. Det är ingen big deal bara en kul grej =) Synd bara att företaget jag beställde från var segast ever! Kommer inte beställa från dom till julklappar mer i alla fall.


Dom visar bandcamp på tv idag kl 21. Jag har sett den några gånger å vet inte om jag ska idas igen. Men jag tycker den är svinbra, så har du inte sett den å det är din typ av humor så passa på! Det är ju highschool-humor dårå. Sånt som min käraste inte alls uppskattar men som jag själv skrattar hysteriskt åt. Hehe, man kan ju inte tycka lika i allt! =)


Imorrn ska jag sprida cvs runt stan. Åsså ska jag kolla om Ida fortfarande har tid med mig eftersom mina ordinarie planer blev framflyttade.


Jag har träningsvärk! Av att gå! Jag skäms nästan. Men känner mig samtidigt stolt som attans! Det betyder ju att jag tar i när jag går! Fan va duktigt! =)


Nåväl, nu blire lite kvällsfika tillsammans med min kära vän (Tvn). Min karl är på villovägar.

Puss

Av Helena - 13 januari 2010 15:05

Så blev det. En helt ny blogg. (nytt år, ny låt, nytt mode, ny glow. - som allas vår vän, Mange schmidt, hade uttryckt det. Eller?)


Ja det är ett nytt år, jag är tjugifuckinsju år gammal. Det är ju tur att det är ett helt år tills man fyller år igen. Med lite ansträngning så kan man kanske få krämporna att minska istället för att öka. Eller, haha vem försöker jag lura? En soffpotatis som jag! Här kommer man bli gammal fet å glömsk innan man vet ordet av.


Hur som helst så är jag fortfarande arbetslös. Det börjar kännas tråkigt nu. Det har varit hur skönt som helst hela december, men då har man ju massor med annat att göra. Nu är det nytt år (ny låt, nytt mode, ny glow) och det är dags att ta tag i saker. Säger de vise i alla fall. Men det är inte mycket som är tråkigare än att söka jobb. Möjligtvis att vänta. Jag avskyr att vänta. Vad än det må vara man väntar på så finns det inget värre. (Eller jo det finns säkert massa saker som är mycket värre men i den här bloggen överdriver vi och använder ord som: bäst, sämst, alltid och aldrig massor oftare än vad man borde).


Nu är jag hungrig. Jag hatar att vara hungrig. Men jag är extra hungrig bara för att jag har varit ute och promenerat (å snabbt ska ni veta) i nästa en timme. Ja, jag är ju optimist och inte för att jag har lovat nåt men det är ju ett nytt år (ny låt, nytt mode, ny glow) så man måste ju göra som den stora massan. right?

Nä nu ska jag laga mig nåt smarrigt! (Vi är panka så det är skafferiskrap men jag håller humöret uppe;)


Nåväl, så där lite sent, God jul (har plockat bort julen idag :P), Gott slut och Gott nytt år (Ny låt, nytt mode, ny glow) !


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards