Alla inlägg den 10 maj 2010

Av Helena - 10 maj 2010 11:35

Jag har fått ett filmtips som jag totalt måste rata. Lessen Agnes men Astroboy var urdålig. Dålig röstsättning, dålig story, för platt och för mycket hål. Jag vet att du älskar den men jag ser inte varför? Och jag vet inte vilken scen du prata om som jag skulle skratta hysteriskt åt...? Det gick alldeles för fort i handlingen och inga känslor fick plats. Nope. Inte alls bra. Men vi är ju alla olika. Ni får gärna skaffa en egen uppfattning, men det är INTE ett tips från mig.


Sen håller vi på se The Mummy nu. Att jag skriver "håller på att se" innebär att vi somnat två gånger hittills. Å det har inte att göra med att den är dålig, utan att klockan är för sent när vi börjar se :P Den är faktiskt riktigt bra tycker jag. Även om vi inte sett den klart nu så har jag ju sett den förut. Men det finns vissa otroligt löjliga grejer i den! Men vad ska man förvänta sig? Den handlar om mumier och Brendan Fraser är med. =)


Okej, det var inget roligt inlägg. Men nu måste jag fara, ska till sunderbyn på behandling. Tar hela tre timmar... Men jag har laddat hem Did you hear about the Morgans som jag ska se medans jag sitter i min stol. Får väl recensera den sen då ;D Måste rusa nu. Brukar vara svårt att hitta parkering på sjukan...


Ovido - Quiz & Flashcards