Alla inlägg den 19 april 2010

Av Helena - 19 april 2010 08:52

Det var en underbar dag igår! Och kväll. Kvällen framför allt ju. Dagen vart i alla fall ungefär så här:

Vi vakna vid halv tio tiden, hade en massa söndagsmorgonmys! Vanligtvis så smiter han ju innan jag stiger upp å man får bara en puss hejdå. Men söndagar får man lite mys! =) Även fast han brukar vilja stiga upp bra mycket tidigare än mig :P Jag kan typ ligga i sängen en hel söndag =) Dra igång en film och till och med äta där. Inte han.

Anyway, En timme senare eller så, steg vi upp för lite frukost. Tog en ganska lång frukost med mycket surr. Sen en bastu! =) Jag älskar verkligen att vi har bastu i huset! Awsome!

Sen hade vi faktiskt några timmar att döda efter man klätt sig och gjort sig i ordning så vi gick till syrran och lånade en flaska rött (tack!) och sen knallade vi iväg till coop och köpte lite ost och kex och en påse chips. 

Middan vart på far east, jag vet att jag sa att vi inte hade råd, men vi skrapade lite. Ville inte stå i köket den här dagen. Efter vi hade ätit var det dags för kvällsmyset, men va fan, det var ju fortfarande ljust ute. Det gick ju inte att tända nå ljus då... så vi fördrev dom sista soltimmarna med att se The notebook. En otroligt romantisk och fantastiskt bra film!

Sen åkte tvn av och vi tände ljus i hela vardagsrummet, slog på kärleksmusik och gav varandra ryggmassage. =)

Det hela slutade med att vi somnade i en hög på soffan alldeles kära.   En riktigt bra årsdag! =)



Men men, nu är det en ny vecka och det är dags för nya äventyr. Ganska så uppbokad den här veckan ju. Möjligtvis även helgen. Men nu är det äntligen bara fyra dagar kvar till lön! Och nästa månad kanske jag oxå får lön! wohoo!! =)


Vi måste fara å byta däck typ imorrn. Skulle farit i lördags men då började det ju vrålsnöa och var 0-gradigt. Jag hade ingen lust att stå ute och tvätta bilen i det ovädret. Så nu i veckan ska det hinnas med oxå.


Nu ska jag hoppa i duschen och njuta av att en ny vecka har börjat! =)


Njut!




Ovido - Quiz & Flashcards