Alla inlägg den 8 april 2010

Av Helena - 8 april 2010 16:52

Nu har jag blivit gnälld på att jag måste skriva, så då får jag väl göra det. Jag tänker dock inte skriva nå mycket just nu eftersom jag väntar på att min macka ska bli färdig i ugnen å sen tänker jag äta den. =) Jag håller på att dö av svält! 


I alla fall så måste jag säga att jag är arbetsam och produktiv nu i dagarna! Och det mår jag bra av. Vi är på väg! Så se upp Boden! 


Påsken kom å gick, å det var en trevlig passage. Det blev en sväng till Seskarö på påskmiddag med tillhörande bira. =) På lördan blev det dock fler bira då det var årets första grillning hos Tobbe. Det var smaskens!! Och det gör bara att man längtar ännu mer till sommaren när man kan grilla nästan hur mycket man vill! Men i sommar ska jag fanimej grilla massa olika saker å inte bara fläskfile å grillbit. Det ska bli lax å kyckling å grejer oxå! Yummy!


Så nä, jag hade ingenting roligt att skriva. Jag har sett en massa film säkert men vet inte vad jag ska rekomendera. Jag kan iofs rekomendera att INTE se survival of the dead och Creature of darkness. Dock så såg vi inte färdigt dom, men dom verka kass.

Däremot måste jag få tag i och se Björkpollen of the dead, eller nåt liknande. Den verkar ju grymt tufft (utgår från klippet på Boston teaparty).


Nu måste jag äta innan mackan kallnar.

Men jag har ju gett er lite =)

Tjopsan!

Ovido - Quiz & Flashcards