Alla inlägg den 13 april 2010

Av Helena - 13 april 2010 23:57

Åh allt går så bra! Jag blir så lycklig! Imorrn är det stora grejer på gång. Två stora grejer! Snart är det bara låta världen veta på riktigt! =) Vi är fanimej snart framme!


Jag kan inte skriva så mycket annat, eftersom det är det som tar upp min tid just nu. Men det är precis så jag vill ha det! Jobba med det jag vill jobba med. Å då är det bara kul!


Men nåt som verkligen är värt att nämnas är att det på söndag är min och Björns 1-års dag. Tänk att det gått ett år... Det gick svinfort i början, säg första 6 månaderna men nu känns om att det borde vara mer än ett år. Det har ju hunnit hända så jäkla mycket. 

I alla fall så kommer mobilen vara avstängd denna dag då den enda som ska få min uppmärksamhet är han!   Tyvärr så säger våra börsar att det inte blir nåt storfirande =( Det blir en hemmakväll. Kanske kan vi ändå göra nåt lyxigare, vitt vin och räkor eller nåt. Kärleken är ju det viktiga men det får inte bli för mycket vardag. Som om det kunde vara vilken dag som helst. (Alla (billiga) romantiska idéer är välkomna!)


Nåväl, klockan är alldeles för mycket, är ju arbetsdag imorrn. Och till vårdcentralen ska jag oxå.

Men som sagt, skriv vad ni tycker vi ska göra på söndag!

Puss och gonatt! 

Ovido - Quiz & Flashcards