Alla inlägg den 28 juni 2011

Av Helena - 28 juni 2011 10:14

Det kommer nog alltid finnas ett starkt minne av midsommaren 2011 å det är att jag firade så hårt att jag bröt mitt lillfinger.  

Vi var i stugan i Holmsvattnet och drack lite öl, nån gång där under kvällen så skulle jag gå på dasset och lyckades på nåt vis (ingen vet riktigt hur, allra minst jag själv) klämma lillfingret i dörren. Det gjorde ont som satan, svullnade upp och var alldeles blått. Men gissningarna var att det var ur led eller stukat. Vi hade en asrolig kväll med musik, öl och vilda gester (spelet). Klockan fyra tyckte vi det var dags att gå och sova, men alla fortsatte prata när vi lagt oss (vi hade ö-rådsutröstning) tills vi till sist somnade.

På morgonen hade jag fortfarande ont i mitt finger så jag började ana att det kanske var en spricka eller fraktur, men jag fick inge medhåll. De andra trodde bara det var ur led.  Men tji fick dom när jag på söndagen suttit på sunderbyn i tre timmar och slutligen fick veta att det faktiskt var av.  Så nu blir det rehab i 5 veckor. Inte för att det betyder nåt. Jag kommer jobba och festa som vanligt.   För jag är så hård!


På tal om festa så är det Alive i helgen. Å syrran fyllde år igår, så det blir storfirande på lördag. Då ska vi köra laglekar hela dan! Jag är toktaggad! Sen käka hos syrran och sen gå på öltälten. =) Det kommer bli så galet roligt för jag och Mats har planerat en massa tokerier, tihi!


Idag lägger vi förresten vårt första bud på vårt första hus. Spännande! Det är Björn som fått i uppdrag att ringa och buda så jag väntar på att han ska ringa mig och säga hur det gick. Inte för att vi kommer få veta nåt direkt, han budar ju till mäklaren, sen måste ju mäklaren prata med säljaren. Men nu är vi igång i alla fall! =)


Jag ska lägga upp nån lite bild från midsommar här sen, men jag glömde sladden till kameran hemma. Jag tog med mig kameran, men inte sladden =/ Typiskt.  

Ovido - Quiz & Flashcards