Alla inlägg den 10 juni 2011

Av Helena - 10 juni 2011 17:02

Det är utlandsvärme ute. Å det är det enda folk pratar om. Att det är så himla varmt. Typiskt svenskt att prata om vädret. Men jag gör ju oxå det. Hellre småprata lite om vädret än att vara tyst och otrevlig =) Speciellt på jobbet.


Det är faktiskt ruskigt varmt i butiken, men inte om man jämför med ute. Det är nästan så att man får gå ut en stund för att sen gå in och uppskatta temperaturskillnaden och tycka att det är ganska svalt. =)

Men det är härligt med riktig sommarvärme. Man skulle bara vara ute lite så man får nån färg oxå!


Mäklaren verkar inte vela höra av sig om det senaste huset vi är intresserade av =/ Kanske får ringa och pusha igen. Får nu blir man ju riktigt sugen. Tänk att kunna sitta ute i gräset på sin egen gräsmatta och sola och dricka iste (läs: en kall öl;). Det har faktiskt blivit minst en kall öl varje dag denna vecka. Men bara folkisar så klart. Men ack så gott det är. 


Det går förresten riktigt bra med fingrarna. Visst får jag återfall ibland. Igår till exempel så råkade jag pilla lite. Men jag ska lägga upp bilder på hur det såg ut innan och hur det ser ut nu så ska ni får se vilken skillnad det är. Jag är så stolt över mig själv! :) Men det blir inte idag de bilderna kommer. Måste fota först.


Åh va jag längtar till skatten trillar in på kontot och jag får köpa ett par sommarskor! Jag gillar inte att gå omkring i gympadojs när det är så här varmt. Känns varmt och kladdigt =( Nä ett par riktigt snygga ballerina vill jag ha. Men dom måste ju vara billiga oxå. Snål som jag är ;P så det blir att kolla skokanonen. Det finns ju nästan aldrig nåt som jag vill ha när jag väl är ute och ska shoppa åsså blir jag verkligen toksnål när jag har pengar och tycker inte att nåt är värt de dom vill ha för det. Alltså kläder och prylar, när det kommer till snacks, godis, öl och annan gotta, framför allt mat så är det alltid värt det. ;P

Men nu när skatten kommer så ska jag i alla fall försöka hitta nåt. Är så trött på att ha samma kläder varje dag...

Ovido - Quiz & Flashcards