Alla inlägg den 24 maj 2011

Av Helena - 24 maj 2011 15:46

 

Alltså Prison Break är verkligen motsatsen till en feel-good serie. Man bli då fan bara arg och besviken hela tiden. Fattar inte att jag orkar fortsätta kolla. Men man har något slags hopp som vill få utdelning ändå... Å den är ju ruggigt bra ändå. Galet bra skådisar, framför allt Alex Mahone  och Paul Kellerman 

som då på riktigt heter William Fichtner och Paul Adelstein. Tokduktiga! Det finns inte direkt nån som är dålig men de här två står som ut lite extra. Ikväll blir det att avsluta säsong 3 (2 avsnitt kvar tror jag) och sen lite motvilligt ge sig in på säsong 4, som oxå är den sista. Hoppas verkligen dom har gett serien ett bra slut!


Imorrn är det huskollardags! Känns spännande. Jag hoppas lite på det billigare huset, av två anledningar: 1. det är billigare 2. själva huset är snyggare (utifrån sett). Men man kan ju inte säga så mycket förrän man varit dit och kollat ordentligt. Det billigare är oxå det som ligger längre bort så... Man jag får väl rapportera imorrn om hur det gick =)    

 

Ovido - Quiz & Flashcards