Alla inlägg den 17 september 2010

Av Helena - 17 september 2010 11:08

Ja då var det dags för val om två dagar. Själv kommer jag att rösta rött. Och jag hoppas många andra kommer göra det oxå. Däremot vill jag inte gärna rösta grönt. Vilket jag automatiskt gör när jag röstar rött. =/ Att försöka rädda jorden från diverse naturkatastrofer genom att höja vägskatter och köra miljöbil tror jag inte riktigt på. Vi har så otroligt liten påverkan men miljöpartiet har storhetsvansinne och tror att sverige kan förhindra vulkanutbrott och tsunamis. Puckat enligt mig.

Så jag önskar jag slapp rösta grönt. Här har ni en video som jag även delat på facebook som jag vill att ni ska se för att förstå att man inte ska rösta blått:


Men rösta heller inte på SD. Farligt många gör det i det här valet. Det är väldigt skrämmande. Visst behöver invandringspolitiken ses över, men inte av dom! Rasister, nazister och homofober ska styra vårat land, varför vill man det?

 

I övrigt så vill jag köpa en ny soffa =) Vi har äntligen köpt en lampa till vardagsrummet, så nu ser man vad man gör där inne. Men jag är grymt sugen på en ny soffa. Soffan vi kollat på för flera månader sen. Å den har nu gått ner i pris med 3000:- Men om vi köper den så måste vi köpa ett nytt bord oxå. Det vi har nu är nämligen för stort. Åsså vill jag ju så klart ha en matta. Det känns så ofärdigt utan matta. Men det kan man ju få rätt billigt på typ rusta.

Ni som känner mig vet nog att jag är ganska kass på inredning och ser absolut inte vad som kommer passa ihop å inte. Eller ja, någorlunda kanske, men det kan bli helt galet oxå. Jag har ingen passion för det samtidigt som jag vill ha det fint.

Men det är ganska mycket jag vill göra så det blir svårt att prioritera. Det kanske får vänta lite till med soffa ändå =/

 

Det här är första veckan på länge som inte bara har sprungit förbi. Jag har faktiskt hunnit med och inte missat nån dag alls. =)

Det blir en lugn helg i alla fall. Ikväll blir det fredagsmys med korvstroganof och imorrn blir det gomiddag med kött och potatisgratäng. På söndag ska det röstas och ses på bio. =)

Resident evil: afterlife i 3D. Jag tror inte att filmen är särksilt bra egentligen. Men det ska bli kul å se zombies i 3D!

 

Nä nu ska jag jobba lite. Vi gör en riktigt bra vecka denna vecka! =)



Ovido - Quiz & Flashcards